A férjemnek, hogy biztonságban legyen

Az ember hajlamos halogatni dolgokat. Ez nem kérdés, szerintem mindenki életében vannak olyan dolgok, amikre bár szükség lenne, de mégis halogatja a megvásárlását, vagy épp meg kellene lépnie, de halogatja annak megvalósítását. Természetesen nem mindegy, hogy ennek a témája micsoda, vagy hogy eleve munkahelyi vagy otthoni, magánéleti dologról beszélünk, de egy biztos, meg kell azért válogatni, hogy hosszú távon milyen témakörben és milyen területen tesszük ezt.

Az én férjem például már közel két éve vezet rendszeresen, és nem is kis távokat, vagyis sokat, és amit nem képes elintézni, nem képes megvenni, az nem más, mint az autós telefontartó. Pedig hát azt mindenki tudja, hogy anélkül nagyon nehéz a kocsiban jól és gyorsan, biztonságosan boldogulni a telefonnal és annak használatával. Hiába mondom azonban neki, csak nem akaródzik neki sem megrendelni sem pedig elmenni és venni egyet, miután megnézte a kínálatot.

Én pedig már megelégeltem, és úgy döntöttem, hogy mivel rengeteg termékben a baseus márkáját használjuk, ami a legmegfelelőbb lenne, a baseusshop.hu oldalról egy autós telefontartó. A férjem nem szereti, ha valamit helyette oldok meg, vagy veszek meg, választok ki, én azonban nem szeretem, ha nem figyelnek oda arra amit kérek. Éppen ezért megrendeltem neki, és el is döntöttem, hogy jelzés értékkel nem átadom majd neki, hanem csak egyszerűen beszerelem neki az autóba. Kiváncsi vagyok arra is, hogy vajon hány nap múlva veszi észre a jelenlétét. Amilyen figyelmetlen néha, még az is előfordulhat, hogy napokig eljár úgy az autóval, hogy fel sem tűnik neki az új kis társa jelenléte. Én azonban bízok benne, hogy szinte azonnal észreveszi majd, és a legnagyobb örömmel használja majd a vezetések során.