A hűséges segítőtársam

Amikor a feleségem ki találta, hogy az ötödik emeleti panel lakásunkból költözzünk le egy kertes házba, még fogalmam sem volt, hogy milyen feladatok állnak előttem. Természetesen a kezdetekkor én is megrémültem, hiszen egy családi háznál rengeteg feladat áll az ember előtt, folyamatosan javítgatni és újítgatni kell valamit. Én a kezdetekkor azt gondoltam, hogy ez nekem egyrészt nem való munka, másrészt pedig nem is igazán fogom tudni ezeket a feladatokat megcsinálni. Most azonban már tudom, így visszatekintve a beköltözés után a mögöttünk álló időszakra, hogy nemcsak tökéletesen sikerült megoldani ezeket a feladatokat, hanem hosszú távon sem lesz probléma a családi ház karbantartásával és szépítgetésével.

Az egyik legnagyobb feladatom a ház kifestése volt, és azt kell mondjam, hogy rövid utána olvasás után, és egy-két videó megnézése után tökéletesen bele tudtam vágni a falfestés feladatába, még úgy is, hogy nagyon sok helyen szükség volt a fal javítására, és így bizony falcsiszolás sem maradhatott ki a feladatok közül. Nem mondom, hogy az elején nem gyűlt meg a bajom a falcsiszolás munkájával, de aztán rájöttem, hogy a fabrikshop csapatánál kapható egy bizonyos falcsiszoló zsiráf, ami azóta az egyik legnagyobb és leg hűségesebb segítő társam lett a falfestésben. Ezzel a kis eszközzel ugyanis nagyon gyorsan és hatékonyan lehet haladni a falcsiszolási feladatokkal is. Nem beszélve arról, hogy nyilván a festés eredménye akkor lesz a legszebb, hogyha csiszolás és tökéletes. Enélkül a kis gép nélkül biztosan nem lett volna ilyen szép a végeredmény.

Ezzel kapcsolatban pedig arra is ráébredtem, hogy hosszútávon iszonyatosan jó partner lesz számomra ez a kis barkács áruház, hiszen tökéletesen értelek az eszközökhöz, és nemcsak abban tudnak segíteni, hogy egy gépet vagy eszközt az ember gyorsan be tudjon szerezni, hanem tökéletes tanácsokat is tudnak adni egy laikus számára is, aki otthon bármilyen karbantartási vagy kisebb felújítási munkálatokat szeretne elvégezni. Ez most főleg azért nagyon fontos, mert iszonyatosan nehéz szakembert találni, és nagyon sokszor azzal találja szemben magát az ember, hogy kisebb munkákra már nem is lehet megfelelő szakértőt találni. Ezeket a feladatokat most muszáj az embernek magának kell végeznie. Ehhez pedig tökéletes egítőtárs a fabrikshop csapata.