Az én cégem megoldása

Az ember kitalál egy jó ötletet, vagy éppen kap valamilyen örökséget, és vállalkozóként folytatja életét. Nem egy könnyű élet. Folyamatos feszültség és rengeteg munka jellemzi, kevés valódi kikapcsolódást nyújtó szabadidővel. Mindazonáltal, hogy magára nagyon kell figyelnie, hogy ne legyen sem menedzser betegség, sem kiégés a történet vége, amikor aztán a vállalat teljesen mindegy működik – e a vállalkozó nélkül, kényszerszabadságra küldi a teste, arra is nagyon kell ügyelnie, hogy a munkaerőállomány, akikre támaszkodhat, akik rengeteg terhet levesznek a válláról mindig és minden időben rendkívül jól képzettek legyenek szakmailag és egyéb kompetenciájuk tekintetében is.

Természetesen már azon áll vagy bukik minden, hogy megfelelő pozícióra megfelelő kvalitású, karriercélú és kompetenciájú embereket sikerül-e helyeznünk, azonban nem elég csak megtalálni ezeket az embereket és felépíteni egy jó állományt, azt bizony meg kell tudni őrizni hosszú-hosszú időn keresztül. Mit tehetünk ennek érdekében? Mit tehetünk azért, hogy ne essen szét az az erős alap, az a támogató rendszer, ami biztosít minket a működésről addig, amíg mi új partnereket szerzünk a cégünk számára, amíg tárgyalunk vagy épp szerződést írunk alá.

Kérjünk segítséget! Kérjünk segítséget például egy jó minőségű és jól felépített, szakmai tapasztalatokon alapuló coaching keretein keresztül. Mindenképpen egy olyan cégtől, akik professzionális szinten űzik ezt a tevékenységet, és nem csak lászatfejlesztéseket kapunk tőlük, hiszen az nem csak hogy nem segít rajtunk és nem oldja meg a problémánkat, de vissza is fog minket vetni, hiszen a munkavállalóink nem érzik majd eredményét, nem látják értelmét, és felesleges időpazarlásként élik majd, esetleg még lázadni is kezdenek ellene. A kogwheel csapata biztosít minden partnert arról, hogy ilyen velük nem fordul elő, hiszen mindig nagyon használható, naprakész és hihetetlen hatékony coaching feladatokkal készülnek, amiket a munkavállalók is rendkívül élveznek és hasznosítani is tudnak a mindennapok során.

Én nagyon elégedett vagyok velük. Amióta partnerként közösen dolgozunk nem csak a munkavállalók hozzáállása, de a mentalitásuk is sokat változott, ami magával vonta a mindennapi hangulat javulását is. Nagyon örülök hogy rájuk találtam és igazán csak ajánlani tudom őket mindenki számára.